
در هر سیستم مداربسته در نظر گرفتن برق اضطراری جزء ضروریات است تا در صورت هر گونه قطعی برق بتوانیم سیستم را با آن برق راه اندازی کنیم.
ژنراتور: در بعضی پروژه ها می توان از ژنراتور برای تامین برق سیستم ها به طور نا محدود تا زمان وصل شدن برق ها استفاده کرد
CPS: با استفاده از این دستگاه ها می توان رابطه مستقیمی بین برق خروجی دستگاه ها را با ولتاژی که در باتری ذخیره شده است را ایجاد نمود ، در سیستم های که مدار بسته می باشند امکان کامل رابطه برق مستقیم وجود ندارد که با استفاده از CPS می توان این رابطه را برقرار نمود.
UPS: دستگاهی است که در هنگام قطعی برق،برق مورد نیاز سیستم و مدار را تامین می کند تا سیستم به کار خود ادامه داده و از مدار خارج نشود این دستگاه معمولا در اتاق کنترل کنار دیگر دستگاه ها قرار می گیرد. UPS از باطری هایی برای تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز سیستم ها در زمان قطعی برق استفاده می کند که تا مدت زمان محدودی متناسب با میزان شارژ و توان باطری می تواند برق مورد نیاز را تامین نماید.
باید با توجه به نوع پروژه میزان توان مصرفی دستگاه های UPS را انتخاب کنیم
برای تامین برق دوربین ها،دستگاه های ضبط کننده و مانیتور ها یک تابلوی کوچک طراحی میشود . در تابلو محلی برای ارتباط با UPS و باطری ها در نظر گرفته میشود.در زمان وصل بودن برق شهر این باطری ها شارژ شده و به صورت آماده نگه داشته می شوند تا در هنگام قطعی برق UPS به طور خودکار و بدون تاخیر وارد مدار شده و برق اضطراری سیستم را تامین کند.
برچسب ها قیمت یو پی اس برای دوربین مداربستهUPS دوربین مداربستهعلت ضبط نکردن دوربین مداربستهقیمت UPS ها برای دوربین مداربستهبرق اضطراری برای دوربین مداربستهتامین برق اضطراری برای دوربین های مداربستهباطری های اضطراری برای دوربین مداربستهUPS چیستCPS چیستژنراتور در سیستم های مداربستهمشکل قطع شدن برق در دوربین های مداربستهراه حل مشکل قطع شدن برق در دوربین هابرق اضطاری برای منزل
نظرات ارسال شده